Αδεδυ / Στους δρόμους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - Fpress.gr

Αδεδυ / Στους δρόμους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - Fpress.gr. Αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς δημοσίου. Την στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων, στις 10 φεβερουαρίου, ημέρα ψήφισης του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου στην βουλήέκανε γνωστή η αδεδευ με ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων:

Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα μέτρα της τροχαίας για το κέντρο της αθήνας λόγω των απεργιακών. Θα πραγματοποιηθεί την τρίτη 18 φεβρουαρίου. Τη μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου γνωστοποίησε η αδεδυ. Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων.

ΑΔΕΔΥ: Αυθαίρετες μετακινήσεις υπαλλήλων στην Περιφέρεια ...
ΑΔΕΔΥ: Αυθαίρετες μετακινήσεις υπαλλήλων στην Περιφέρεια ... from www.tovima.gr
Προσωρινή σύνταξη χωρίς δήλωση από τον υποψήφιο συνταξιούχο 23:00 σχολεία: Οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν. Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Την στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων, στις 10 φεβερουαρίου, ημέρα ψήφισης του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου στην βουλήέκανε γνωστή η αδεδευ με ανακοίνωσή της. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, την 16:00η, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ανακοινωση προσκληση μελών αθλητικου τομεα 7.10.20; Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Αίτηση συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου α.δ.ε.δ.υ.

Η αδεδυ αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης. Ανακοινωση προσκληση μελών αθλητικου τομεα 7.10.20; Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση της, η αδεδυ. Αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς δημοσίου. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Τη μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου γνωστοποίησε η αδεδυ. Να αναγνωριστεί η λοίμωξη κορωνοϊού ως επαγγελματική ασθένεια 21 δεκ 2020 16:19 ελλαδα Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων: Μεταφέρεται για τις 10 ιουνίου η 24ωρη απεργία για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Αίτηση συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου α.δ.ε.δ.υ.

Τρίωρη στάση εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Ανακοίνωση για την συγκέντρωση του αθλητικού τομέα αδεδυ; Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση της, η αδεδυ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Κάλεσμα για συγκέντρωση στο ...
ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Κάλεσμα για συγκέντρωση στο ... from www.inkefalonia.gr
Η αδεδυ ιδρύθηκε τον μάιο του 1926 ως συνομοσπονδία δημοσίων υπαλλήλων ελλάδος η δραστηριότητα της οποίας ανεστάλη κατά τη διάρκεια του καθεστώτος μεταξά και επανιδρύθηκε τον δεκέμβριο του 1947 ως αδεδυ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, την 16:00η, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Τρίωρη στάση εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Μεταφέρεται για τις 10 ιουνίου η 24ωρη απεργία για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος Ανακοίνωση για την συγκέντρωση του αθλητικού τομέα αδεδυ;

Σε 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου καλεί η αδεδυ με ανακοίνωσή της στην οποία σημειώνει πως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν πρέπει να περάσει.

Στήριξη της αδεδυ στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 10ης φεβρουαρίου. Τα μέλη της αδεδυ αποτελούν οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του δημοσίου. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Μεταφέρεται για τις 10 ιουνίου η 24ωρη απεργία της αδεδυ για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Προσωρινή σύνταξη χωρίς δήλωση από τον υποψήφιο συνταξιούχο 23:00 σχολεία: Σε 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου καλεί η αδεδυ με ανακοίνωσή της στην οποία σημειώνει πως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν πρέπει να περάσει. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Η αδεδυ αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης. Μεταφέρεται για τις 10 ιουνίου η 24ωρη απεργία για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Αδεδυ,adedy.αναζητήστε τις δημοσιεύσεις του www.naftemporiki.gr που σας ενδιαφέρουν. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την.

Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, την 16:00η, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η αδεδυ ιδρύθηκε τον μάιο του 1926 ως συνομοσπονδία δημοσίων υπαλλήλων ελλάδος η δραστηριότητα της οποίας ανεστάλη κατά τη διάρκεια του καθεστώτος μεταξά και επανιδρύθηκε τον δεκέμβριο του 1947 ως αδεδυ. Απεργία της αδεδυ για το νέο ασφαλιστικό της κυβέρνησης.

Η ΑΔΕΔΥ απέναντι στον Πορτοσάλτε
Η ΑΔΕΔΥ απέναντι στον Πορτοσάλτε from radar.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Την στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων, στις 10 φεβερουαρίου, ημέρα ψήφισης του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου στην βουλήέκανε γνωστή η αδεδευ με ανακοίνωσή της. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος Προσωρινή σύνταξη χωρίς δήλωση από τον υποψήφιο συνταξιούχο 23:00 σχολεία: Η αδεδυ ιδρύθηκε τον μάιο του 1926 ως συνομοσπονδία δημοσίων υπαλλήλων ελλάδος η δραστηριότητα της οποίας ανεστάλη κατά τη διάρκεια του καθεστώτος μεταξά και επανιδρύθηκε τον δεκέμβριο του 1947 ως αδεδυ. Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων. Τρίωρη στάση εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Προσωρινή σύνταξη χωρίς δήλωση από τον υποψήφιο συνταξιούχο 23:00 σχολεία:

Να αναγνωριστεί η λοίμωξη κορωνοϊού ως επαγγελματική ασθένεια 21 δεκ 2020 16:19 ελλαδα Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα μέτρα της τροχαίας για το κέντρο της αθήνας λόγω των απεργιακών. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας. Σε 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου καλεί η αδεδυ με ανακοίνωσή της στην οποία σημειώνει πως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν πρέπει να περάσει. Την στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων, στις 10 φεβερουαρίου, ημέρα ψήφισης του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου στην βουλήέκανε γνωστή η αδεδευ με ανακοίνωσή της. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Θα πραγματοποιηθεί την τρίτη 18 φεβρουαρίου. Μεταφέρεται για τις 10 ιουνίου η 24ωρη απεργία για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την. Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων. Αδεδυ,adedy.αναζητήστε τις δημοσιεύσεις του www.naftemporiki.gr που σας ενδιαφέρουν. Αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς δημοσίου. Η αδεδυ ιδρύθηκε τον μάιο του 1926 ως συνομοσπονδία δημοσίων υπαλλήλων ελλάδος η δραστηριότητα της οποίας ανεστάλη κατά τη διάρκεια του καθεστώτος μεταξά και επανιδρύθηκε τον δεκέμβριο του 1947 ως αδεδυ.